2012. április 16., hétfő

Sonkás-krémsajtos-paradicsomos csigák

Ebbe a receptbe első látásra beleszerettem, úgyhogy nem is váratott magára sokáig a megvalósítása. Kapóra jött, hogy volt itthon egy tubus krémsajt, amiért kenyérre kenve nem nagyon rajongunk. A csiga tíz perce sült ki, és most győzködöm magam, hogy nagyon csúnya dolog lenne a família hazaérkezése előtt többet megenni, mint a két végét, amelyeknek nem lett tökéletes a formája ;-)
A tésztát egy az egyben úgy csináltam, ahogy Móni, ezért nem is írom le.

Töltelék hozzávalói:
1 tubus krémsajt
1 kis darab húsvéti sonkamaradék
1 paradicsom
1 tojás
1 dl tejföl

bors

Elkészítés:
A sonkát és a paradicsomot apró kockákra vágjuk, összekeverjük a többi hozzávalóval, majd a receptben leírtak szerint töltjük és sütjük a tésztát.
További, esetleg édes töltelékvariációkkal is fogok kísérletezni, mert ez a tészta valami isteni!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: